Cecot-Rubí celebra el 10è aniversari homenatjant els empresaris que han fet possible el desenvolupament econòmic de la ciutat

Fotografia d'autoritats i guardonats 10e aniversari CecotRubi

L’entitat ha reconegut a títol pòstum la tasca de l’expresident de Cecot-Rubí, Joan Arch, i també a Jordi Parera, que va presidir Cecot-Rubí des de 2008 fins finals de l’any passat.

El Fòrum Empresarial Cecot-Rubí va celebrar ahir el primers deu anys de la seva creació en un acte institucional al Museu Municipal Castell. L’acte, que va reunir un centenar de persones,  va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat Ana Maria Martínez, la directora de Comerç Muntsa Vilalta, el president de Cecot, Antoni Abad i el president del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí, Manel Jiménez.

Manel Jiménez va fer un breu resum de les fites més importants assolides durant aquest anys treballant en col·laboració amb l’Ajuntament i va destacar dos dels reptes més importants: el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal que està previst portar-lo al ple per a la seva aprovació el proper any i el Pla Director de Polígons. El president de Cecot-Rubí es va mostrar satisfet amb les inversions efectuades als polígons i va afirmar que Rubí és una ciutat excel·lent per invertir. També va demanar a la Generalitat que acompanyi l’esforç inversor que està fent l’Ajuntament als polígons i sobretot que dissenyin els nous marc normatius que obliguin a les operadores de serveis bàsics, com les telecomunicacions, a arribar fins l’última empresa de Rubí amb el desplegament de la fibra òptica.

Això no obstant, Jiménez va centrar la seva intervenció en agrair i retre homenatge als empresaris que l’han precedit en el càrrec i d’altres que en temps passats van impulsar l’associacionisme empresarial. Igualment, va tenir paraules d’agraïment per l’alcaldessa Ana Maria Martínez i l’equip de govern per la receptivitat que manifesten alhora de tractar les inquietuds de l’empresariat rubinenc i cercar plegats les solucions als reptes empresarials de la ciutat.

Tot seguit va intervenir el president de la patronal Cecot que va posar l’èmfasi en el que va definit com un nou estil de relació empresarial, l’estil Rubí, per referir-se al diàleg que caracteritza les relacions entre Cecot-Rubí i l’equip de govern. La directora de Comerç, Muntsa Vilalta, es va referir a la importància de disposar d’un teixit empresarial ric i fort com el rubinenc per garantir un comerç potent. Vilalta va destacar de les indústries de Rubí que són un referent en matèria de competitivitat, formació i innovació.

L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, va destacar la feina feta el darrers anys per transformar l’Ajuntament en una administració que faciliti i impulsi les empreses de Rubí. En aquest sentit, ha destacat el paper de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER). L’alcaldessa ha expressat la seva satisfacció per la bona sintonia i voluntat de col·laboració que s’expressa en la manera d’afrontar plegats els reptes futurs, com són la millora de la Formació Professional o la solució de la situació dels polígons Q1 i Q3. L’alcaldessa considera que Rubí és una ciutat industrial de primer nivell, però ha insistit en la necessitat de continuar treballant plegats perquè Rubí sigui la ciutat de la indústria del futur.

L’acte institucional ha finalitzat amb un emotiu homenatge als empresaris que, amb la seva dedicació, han contribuït a la promoció del teixit empresarial i han destacat pel seu paper a favor del desenvolupament econòmic i social de la ciutat. Els empresaris Pere Vallhonrat, Josep Viladiu i Bruno Ferrari han rebut la distinció del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí. L’entitat ha reconegut a títol pòstum la tasca de l’expresident de Cecot-Rubí, Joan Arch, i també a Jordi Parera, que va presidir Cecot-Rubí des de 2008 fins finals de l’any passat.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *