Us convidem a la 14a Jornada del Comerç | L’horitzó del Comerç, reptes actuals i futurs

Benvolgut, benvolguda,

Us convidem a la 14a Jornada del Comerç · L’horitzó del Comerç, reptes actuals i futurs, que celebrarem a la Cecot el proper dilluns, 14 de novembre a partir de les 10h45. En aquesta nova edició pretenem desvetllar de la mà de destacats ponents quins reptes tenim les empreses del comerç per endavant, quins aspectes urbanístics i de mobilitat poden contribuir a la dinamització del nostre sector, com es pot promocionar el comerç des de l’àmbit del turisme i quines transformacions estan adoptant els mercats tradicionals per afrontar el futur.

També s’obrirà un debat entorn una taula rodona on es comentaran propostes reals que han contribuït a la dinamització del comerç, amb quins obstacles s’han trobat i quins mecanismes s’han establert per solventar-los.

Pensem que com a actors del comerç és fonamental conèixer de primera mà els reptes que haurem d’assumir a mig termini per garantir que els centres urbans continuïn donant vida a les ciutats i mantinguin plenament en vigor el seu caràcter de punt de trobada.

Per acabar s’oferirà als assistents un tast de productes de proximitat, gentilesa de Cuina Vallès i Terrassa Gastronòmica.

Per tot això, espero poder saludar-vos personalment en el decurs de la propera Jornada.

Atentament.

Cristina Escudé
Presidenta de la Comissió de Comerç de la Cecot

Terrassa, octubre de 2016

Entrada gratuïta prèvia inscripció
Places limitades a la capacitat de la sala i per rigurós ordre d’inscripció.

 

 

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *